čtvrtek, ledna 24, 2019

Seriálové shrnutí průběhu a přelomu roku 2019

Narcos: Mexiko
Skvělé dokonalé pokračování seriálového hitu, nyní odehrávající se v Mexiku a před událostmi prvního dílu série. Skvělý herci, lokace, scénář, prostě paráda. Už se těšíme na pokračování !

Temný případ III.
Atmosféra třetí série skvělá včetně hereckých výkonů. Bohužel tempo ke konci zvolnilo a chybělo více zvratů. Celkově vysoký nadprůměr.

Prezident v pořadí - Designated Survivor - první sezóna
Původně jsem myslel, že jsme celou první sezónu nezkoukli (točila se s delší pauzou kolem poloviny). Když se tedy objevila možnost to napravit, dokonce s dabingem, využili jsme ji. První sezónu jsme ale viděli dříve celou, jak jsme si po shlédnutí následně uvědomili. S dabingem to bylo příjemně osvěžující. Bohužel druhá sezóna zatím v dabingu není k dispozici.

Hra o trůny VIII.
Po dvou dílech musím napsat jen superlativy, bohužel je ale málo akce a závěrečná série má pouze šest dílů. Takže nakonec mírné zklamání. V dalším díle pravděpodobně zemře hodně postav. Tak nám celý seriál skončil, jsem z toho celkem zklamán a moc mě mrzí, že se konce nedožil Petr Pavlík (to je můj kolega, ne postava ze seriálu ...). Celkově asi skončil zajímavě, král je nečekaný, ale kotrmelce některých dějových linek způsobují takovou celkovou rozmrzelost. Nočního krále, kterého se obávají takovou dobu, celkem rychle zlikvidují, včetně Cersei ... Ale celkově skvělé a děkujeme tvůrcům za spoustu hodin emocí, napětí a zábavy !

Černobyl
Dokonalá, skvělá minisérie o havárii jaderné elektrárny. Skvělý scénař, herci, výprava. Ne náhodou se pohybuje v nejvyšších patrech hodnocení na imdb.

Jméno Růže
Výborný seriál na motivy knihy Umberta Eca. Moc se nikomu nechce do titulků, tak máme za sebou zatím zhlédnuty pouhé dva díly. Až na úplný závěr, který byl podle mého názoru zbytečně uspěchaný, skvělý seriál. Zhlédneme ho až ho ČT (která ho zakoupila) uvede s dabingem.

Luther
Zatím jsme načali třetí sérii, tohoto krimi seriálu. Herecké výkony celmi dobré, bohužel scénář a jednání hlavní postavy je za hranou. Závěr série je dle recenzí nesmyslný, tak uvidíme až se tam propracujeme. První díl čtvrté série, byl opravdu neuvěřitelně stupidní. Celkově scénář extrémní blbost.

Our Boys
Tip na pěkný seriál, výborně zahrané, skvělé prostředí i scénář. Bohužel je příběh příliš natažený. Jsme zatím u tuším sedmého dílu.Celkové hodnocení, skvělý seriál, bohužel ani vynikající výkony a výprava nezachrání chybějící děj v některých dílech a nadbytečné natahování příběhu.

Žádné komentáře: